L'escola

Scènic Dansa és membre de l’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya (una associació sense afany de lucre amb l'objectiu d'agrupar els professionals de la dansa a Catalunya; ballarins, coreògrafs, pedagogs, especialistes en salut i dansa, productors i gestors culturals de dansa, mànagers de companyies i totes aquelles persones que tenen una activitat professional relacionada amb la dansa)

CAMPIONATS DE HIP-HOP, FUNKY, JAZZ, FUSIÓ.........

Cal dir que per les apuntades a competició, hi haurà un mínim de tres sortides a campionats diversos. Els preus per la matrícula de cada campionat son de 15 euros de mitjana  (a pagar per les mateixes alumnes)
A TENIR EN COMPTE: Totes les interessades en la participació de qualsevol modalitat competitiva, hauran d’assistir un mínim de quatre dies per setmana a les classes de dansa (escollir, a més de la classe específica de campionat, hip hop, jazz- funky, contemporani i clàssic).

STA. TECLA 2010 I ALTRES ESDEVENIMENTS

Amb motiu de les festes de Sta. Tecla 10, les alumnes de SCENIC Dansa ballaran durant les festes de Sta. Tecla, a l’escenari de la Plaça del Rei, una part del festival d’enguany. DIA 26 DE SETEMBRE A LES 18 H
Afegir que el dissabte 25 de setembre tornarà a estar amb nosaltres el Juan Carlos Verdú de Fama per impartir una Masterclass i el 26 tornarà a estar dalt de l’escenari amb les alumnes que han estat fent classe amb ell al curset de l’estiu.

MASTERCLASS DURANT EL CURS AMB PROFESSORS CONVIDATS  (S’avisarà oportunament)

DIES ATENCIÓ PARES I ALUMNES PER DUBTES O CONSULTES

A partir del 7 de setembre 17 hores (sala de dansa del gimnàs)
Preguem a tots els que tingueu problemes d’horaris ho feu el més aviat possible. Durant aquest període es procurarà donar solució a totes les consultes.

IMPORTANT!!!

Les classes només s’obriran amb un mínim de 12 alumnes, en qualsevol cas l’APA pot modificar els horaris anteriors en benefici dels alumnes.

  • OBLIGATORI: l’assistència mínima és de dos dies a la setmana. Les classes de hip hop de 5è i 6è de prim. només seran el dimarts, per tan hauran de combinar amb les altres modalitats de ball.
  • DANSA CLÀSSICA AVANÇAT les alumnes avançades de clàssic podran examinar-se pel CONSERVATORI.  Així mateix, cal afegir que cada primer dimecres de mes continuarà fent classes la prestigiosa professora Creu Àlvarez (directora del Centrescenic de Torredembarra) INTERESSADES PREGUNTAR
  • COMPETICIÓ. S’obren noves classes de competició de hip hop, funky, jazz, fusió.. per poder assistir a diversos campionats estatals (INTERESSADES PREGUNTAR) A PARTIR DE 6è primària
  • DANSA ESPANYOLA: s’obre una nova classe d’iniciació  el dimarts de 19 a 20 hores.
  • DANZA DEL VENTRE: aquesta disciplina ha canviat el mètode amb classes més dinàmiques i dirigides al bollywood (professora titulada: Mar Margalef).
  • TEATRE I INTERPRETACIÓ A LA DANSA: aquestes classes estan programades per dissabte en possibilitat d’obrir-les també durant la setmana (INTERESSADES PREGUNTAR)

VESTUARI CLASSES OBLIGATORI

Iniciació a la dansa, dansa clàssica i dansa espanyola, claqué: sabatilles i/o mallot (al inici de les classes es dirà el color i el lloc on comprar-lo). Jazz-funky/ hip hop, etc: malles lliures i sabatilles especials Capezzio (se serviran a l’escola sota prèvia demanada/ PROHIBIT SABATILLES CARRER), Danza del vientre: malles lliures i mitjons o descalç. REUNIÓ INFORMATIVA DIVENDRES 1 D’OCTUBRE A LES 17 HORES (SALA DE PARES)

RIGUROSA ASSISTÈNCIA A LES CLASSES

La assistència és obligatòria. NO assistir a les classes suposa no participar a les actuacions del curs i/ o als campionats. Totes les faltes son comunicades a la direcció.